Puttense sportkampioenen

De huldiging van de Puttense sportkampioenen vindt dit jaar plaats op woensdagavond 20 juni 2018.

Bent u aangesloten bij een Puttense vereniging, geef u dan op via uw sportvereniging. Sportverenigingen en/of individuele sporters die geen uitnodiging via de e-mail ontvangen hebben, worden via deze publicatie op de hoogte gesteld van de huldiging en de criteria waaraan moet worden voldaan. Aanmelden kan tot uiterlijk vrijdag 1 juni 2018 via het aanmeldformulier.

Criteria

Bij de jeugd tot en met 12 jaar (of tot en met C-jeugd) komt elke sporter en/of team, ongeacht het niveau, in aanmerking om gehuldigd te worden. Om in aanmerking te komen voor deze huldiging, moet er sprake zijn van een behaald kampioenschap in het seizoen 2017/2018.
Vanaf 12 jaar (of vanaf B-jeugd) komen sporters in aanmerking als er sprake is van een kampioenschap dat is behaald door het hoogste (standaard) dames/meisjes- en of heren/jongensteam van uw vereniging in het seizoen 2017/2018. Aansprekende resultaten van deze teams (bijvoorbeeld bekerwinst dan wel een provinciaal, regionaal of Nederlands kampioenschap) komen ook in aanmerking.
Bij individuele sporters moet een districts-, provinciaal-, Nederlands of vergelijkbaar kampioenschap behaald zijn. Het spreekt voor zich dat Europese, Wereld- en/of Olympische kampioenen, als die binnen de gelederen van de Puttense samenleving vertoeven, uiteraard in aanmerking komen. Hiervoor geldt als criterium het behalen van een medaille.

Informatie

Als u twijfelt of een in het afgelopen seizoen behaald kampioenschap door een team of een individuele sporter voor deze huldiging in aanmerking komt, kunt u contact opnemen met JongPutten. Lisette van de Kieft telefoonnummer 06 309 94 018 of Tom Dokter 06 281 08 745.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *