Rick Degenaar keert terug bij SDC Putten

SDC Putten heeft overeenstemming bereikt met Rick Degenaar om volgend seizoen weer deel uit te maken van de Puttense selectie. Het is de bedoeling dat Rick de Puttenaren volgend seizoen weer aan de nodige doelpunten gaat helpen.
Rick Degenaar speelde eerder in het seizoen 2013/2014 en in de seizoenen 2016/2017 en 2017/2018 voor SDC Putten. Aan het einde van het seizoen 2017/2018 vertrok Rick naar SDV Barneveld, waar hij één seizoen verbleef. Aan het begin van het huidige seizoen keerde hij terug bij zijn oude club v.v. Lunteren.
Het was zijn bedoeling ook volgend seizoen bij v.v. Lunteren te spelen en hij had dat ook aangegeven. De laatste weken werd echter duidelijk dat een behoorlijk deel van de huidige selectie van v.v. Lunteren de club aan het einde van het lopende seizoen gaat verlaten, hierdoor sloeg hij aan het twijfelen of hij er wel verstandig aan deed volgend seizoen bij Lunteren te blijven spelen.
Rick heeft de nieuw ontstane situatie goed voor zichzelf op een rijtje gezet en kwam tot de conclusie dat hij toch ernstige twijfels had of het Lunteren volgend seizoen zou lukken een tweede klasse waardige selectie op de been te brengen.
Na alles goed overdacht te hebben nam hij het besluit de club alsnog te gaan verlaten aan het einde van het seizoen. Toen dit nieuws bekend werd, nam SDC Putten contact met hem op met de vraag of hij er wat voor voelde terug te keren op de “Putter Eng”.
Rick gaf aan zich altijd thuis te hebben gevoeld in Putten en nog steeds een warm gevoel voor de club te hebben. Hij bleek de club nog steeds te volgen en nog regelmatig contact met spelers en supporters van de blauw-witten te hebben.
Toen beide partijen met elkaar om tafel gingen bleek de interesse van beide kanten groot en kwam men snel tot overeenstemming.

Geef een reactie