S.D.C. Putten – C.S.V. Apeldoorn 1-1

S.D.C. Putten en C.S.V. Apeldoorn hebben beiden 1 punt overgehouden en beiden schieten daar niet zo veel mee op. Gedurende het eerste deel van de eerste helft hadden de gasten uit Apeldoorn het meeste balbezit. Toch kwam de thuisclub halverwege de eerste helft op voorsprong via een treffer van Rob Knul op aangeven van Kees Pluim. In de 38e minuut kwam C.S.V. Apeldoorn weer langszij toen Bruce Schotman kon scoren na matig verdedigen aan Puttense zijde. Dit was ook de ruststand. In de tweede helft kwamen de Puttenaren wat beter in de wedstrijd, maar heel veel doelrijpe kansen ontstonden er over en weer niet. Het laatste deel van de wedstrijd kwam S.D.C. Putten nog met 10 man te staan omdat Rick van den Brink tegen een rode kaart aan liep. Aan het spelbeeld was het nauwelijks te zien dat één team een mannetje meer had. Gescoord werd er niet meer dus werd het eindsignaal bereikt met een 1-1 stand.