S.D.C. Putten – F.C. Horst 5-1

S.D.C. Putten speelde dinsdagavond een oefenwedstrijd tegen F.C. Horst. De Puttenaren kwamen al in de tweede minuut op voorsprong, door Wilbert Thomassen.

Hij rondde een individuele actie prima af. Gedurende het eerste half uur liet de thuisclub een aantal prima aanvallen zien en kwam ook veelvuldig in scoringspositie, alleen werden veel kansen niet verzilverd.

Halverwege de eerste helft scoorde Benjamin Huisman op aangeven van Wilbert Thomassen de 2-0. Dit was ook de ruststand. De tweede helft was 10 minuten oud, toen Jurian van den Brink een goede actie met een doelpunt afsloot, hij bracht de stand op 3-0. Na een uur spelen deed F.C. Horst wat terug, Paul van Prehn scoorde 3-1. Daarna was het weer tijd voor Wilbert Thomassen. Hij scoorde de 4-1 en de 5-1.