SDC Putten – Flevo Boys 3-1

Voor aanvang van de wedstrijd werd Iwan Bos gehuldigd omdat hij 300 wedstrijden in SDC Putten 1 heeft gespeeld. De Puttenaren kenden een droomstart, al na 4 minuten scoorde Kees Pluim op aangeven van Alexander Sijtsma 1-0. Nog geen 2 minuten later nam Jurian van den Brink een verre uittrap van Martin van Barneveld ineens op zijn pantoffel en liet met een fraaie volley doelman Rodney Rosink kansloos 2-0.
Na 20 minuten kreeg Flevo Boys een uitgelezen kans om terug te komen in de wedstrijd. Jannis Karafillakis maakte ongelukkig hands en dus kregen de polderbewoners een strafschop. Yumë Ramos nam de pingel, maar Martin van Barneveld lag in de goede hoek en stopte de strafschop. In de tweede helft ging het wat op en neer. In de 70e minuut scoorde Jordy van Selm op aangeven van Jurian van den Brink 3-0. In de 73e minuut wist Yumë Ramos uit het niets tegen te scoren. Zo eindigde deze wedstrijd in 3-1.