SDC Putten haalt keeper Joar Terpstra van Go Ahead Kampen

De Technische Commissie van SDC Putten is blij dat Joar Terpstra bereid is het keepersbestand het komende seizoen compleet te maken.
Vanwege het aanstaande vertrek van Martin van Barneveld en Tom de Groot was de TC op zoek naar twee nieuwe versterkingen voor onder de lat.
Joar Terpstra is woonachtig in Kampen en afkomstig van Go Ahead Kampen, waar hij het grootste gedeelte van zijn voetballoopbaan heeft gekeept. Toen hij 17 jaar was, is hij gescout door PEC Zwolle en heeft daar één seizoen in de O17 gespeeld. Na dit seizoen in Zwolle is hij teruggekeerd naar Kampen.
Inmiddels is Joar sinds 2 seizoenen de eerste keeper van de A-selectie van Go Ahead Kampen. Daarnaast zit hij in het eerste jaar van de studie Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie, aan de Radbout universiteit van Nijmegen.
“Ik denk dat ik me bij SDC Putten verder kan ontwikkelen tot een betere en completere keeper mede door de aanwezige staf en faciliteiten”. Joar heeft meerdere gesprekken gehad met zowel de trainers als de TC. “Daarbij komt dat ik een goed gevoel heb over gehouden aan alle gesprekken, dus ik ben heel blij dat ik volgend seizoen naar Putten kan komen”.

,

Geef een reactie