SDC Putten niet geslaagd om door te dringen tot laatste vier van districtsbeker

Het is SDC Putten niet gelukt door te dringen tot de laatste vier van de districtsbeker en daarmee een ticket te veroveren voor deelname aan de grote KNVB beker in het volgende seizoen. De Puttenaren vonden hun Waterloo in Oldenzaal en moesten hun meerdere erkennen in vierde divisionist Quick’20. De formatie van Kwadjo Boateng kende wat personele problemen en ging daarom in Oldenzaal met een aangepast team op jacht naar een ticket in het KNVB bekertoernooi. Quick’20 nam meteen het initiatief. In de 10e minuut schoot Gijs Olde Scholtenhuis Quick’20 op een 1-0 voorsprong. Halverwege de eerste helft bracht Frank Eulderink de stand op 2-0. Cas Goorhuis Oude Sanderink tekende de 3-0 aan. In de 35e minuut gaf Luuk Geelen vanaf de zijlijn een voorzet, gedragen door de wind zeilde deze bal onhoudbaar voor doelman Velanas het doel in, met 4-0 als resultaat. Al snel in de tweede helft werd duidelijk dat de wind toch wel een grote rol speelde in deze wedstrijd. Nu was het SDC Putten dat Quick’20 terug drong op eigen helft. In de 46e minuut wisten de Puttenaren al op 4-1 te komen door een goed schot van Matthew van Duinen. In de 50e minuut wist Rob Buter uit een corner, genomen door Rick van den Brink, de bal over de doellijn te frommelen en stond het 4-2. In de 73e minuut viel de genadeklap. Uit een corner wist Cas Goorhuis Oude Sanderink de stand naar 5-2 te koppen. Zaterdag a.s. komt DTS’35 Ede op bezoek in Putten, deze wedstrijd begint 14.30 uur.