SDC Putten vult selectie onverwacht aan met Alen Karahasanovic

SDC Putten heeft de selectie onverwacht aangevuld met Alen Karahasanovic. De hoofdklasser had de selectie voor komend seizoen al compleet. “Alhoewel de A-selectie eigenlijk compleet was, hebben we voor Alen, gezien zijn Ajax-achtergrond en omdat hij een echte Puttense jongen is een uitzondering gemaakt. Daarom hebben we een extra plek bij de A-selectie gecreëerd.” aldus de club op de eigen website.

Karahasanovic begon zijn voetbalcarrière in de F-jes van SDC Putten maar werd al heel jong gescout door Ajax. Op 8-jarige leeftijd werd hij al opgenomen in de jeugdopleiding van de Nederlandse topclub. Alen heeft sindsdien in de jeugdopleiding van Ajax getraind en gespeeld. Het afgelopen seizoen was hij speler van de O18 van Ajax. Tijdens zijn hele periode bij Ajax is Alen gewoon in Putten blijven wonen.

Door privé omstandigheden heeft Alen besloten dat hij zo dicht mogelijk bij huis wil gaan voetballen. “Toen wij hiervan hoorden hebben we heel snel contact gezocht met Alen en zijn familie en na het eerste gesprek werd al snel duidelijk dat Alen ondanks dat hij jaren in Amsterdam heeft gespeeld, nog steeds hele positieve gevoelens bij SDC Putten heeft.” laat de club uit Putten weten.

Tijdens de ondertekening van zijn contract liet Alen al weten heel veel zin te hebben om bij SDC Putten te gaan trainen en voetballen. Hij kan dan ook niet wachten tot maandag 26 juli om samen met de rest van de A-selectie aan de slag te gaan.

Foto: SDC Putten

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.