SDC Putten wint met 3-1 van SVZW

S.D.C. Putten trad zaterdagmiddag op eigen veld aan tegen de rode lantaarndrager van de hoofdklasse B, het Wierdense S.V.Z.W.. Aan het begin van de wedstrijd ging het gelijk op en hadden de gasten misschien wel het beste van het spel. S.V.Z.W. kwam na 20 minuten ietwat gelukkig op voorsprong, doordat de Puttense doelman de bal per ongeluk tegen S.V.Z.W. speler Yessin Maskoul aanschoot, deze schoot van dichtbij de 0-1 op het scorebord. Na een half uur spelen kantelde de wedstrijd doordat Zwaluwen speler Karlo Borghuis met rood van het veld werd gestuurd wegens natrappen. Het laatste kwartier van de eerste helft had de thuisclub een overwicht. In de slotminuut van de eerste helft maakte een S.V.Z.W.-speler hands in zijn eigen strafschopgebied en mocht S.D.C. Putten een strafschop nemen. Rob Knul schoot deze penalty feilloos binnen en zorgde er zo voor dat de rust aanbrak met een 1-1 stand. In de tweede helft had S.D.C. Putten een veldoverwicht, maar S.V.Z.W. kwam er soms gevaarlijk uit. Na een uur spelen scoorde Rob Knul de 2-1 op aangeven van invaller Kevin van der Vlag. Een kwartier later besliste Kevin van der Vlag de wedstrijd door een voorzet van Wilbert Thomassen doeltreffend af te ronden. In de 3-1 stand kwam geen verandering meer.