Sinterklaasintocht in Putten dit jaar op het Fontanusplein

Even dreigden de nieuwe coronamaatregelen roet in het eten te gooien, maar ook dit jaar is Sinterklaas weer van de partij in Putten. Op uitnodiging van Winkelcentrum Putten verwelkomt Putten de goedheiligman op zaterdag 13 november vanaf 14.00 uur op het Fontanusplein.

In tegenstelling tot vorige jaren komt Sinterklaas dit jaar niet aan per boot. Met het oog op de nieuwe coronamaatregelen hebben het Sinterklaascomité, WCP, VVV Putten en Gemeente Putten in goed overleg besloten om het programma iets anders vorm te geven.

Er is gekozen voor een ruimere opzet voor de ontvangst van de goedheiligman. Dit geeft bezoekers de mogelijkheid 1,5 meter afstand te houden. Bezoekers wordt verzocht zoveel mogelijk gebruik te maken van de fiets om naar het centrum te komen.

Het aangepaste programma voor de intocht

  • 14.00 uur: Fontanusplein ‘geopend’ voor bezoekers
  • 14.30 uur: Aankomst Sinterklaas per koets, ontvangst door locoburgemeester en WCP
  • 15.30 uur: Vertrek Sinterklaas voor een rondrit door het centrum: Fontanusplein, Papiermakerstraat, Kerkplein, Poststraat, Verlengde Dorpsstraat, Dorpsstraat, Spoorstraat, Dorpsstraat, Klaas Bosstraat, Gervenhof, Achterstraat, Kerkstraat.
  • 16.00 uur: Einde programma
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *