Sonnevanck’s Zomertour

In de maanden juli, augustus en september worden op woonzorglocatie Sonnevanck in Harderwijk diverse activiteiten georganiseerd voor de ouderen van Harderwijk. Elke woensdagavond stopt er een busje voor de deur van de woonzorglocaties Weideheem, Randmeer, Zevenakkers en De Aanleg. Deze brengt de ouderen die daar zin in hebben naar Sonnevanck en weer terug naar de opstappunten.

Voor menig oudere kan de zomertijd een stille tijd zijn. Veel mensen en familieleden zijn op vakantie. Er is minder leven in de brouwerij. Sonnevanck heeft daar iets op bedacht. In de zomermaanden organiseren zij op woensdagavond van 18.30 uur tot 20.30 uur een activiteit voor geïnteresseerde ouderen uit heel Harderwijk en hun naasten. Ook vrijwilligers en stagiaires in de ouderenzorg zijn van harte welkom.

Een busje, speciaal voor dit doel bestemd, rijdt op woensdagavond heen en weer tussen de woonzorglocaties van de Zorggroep en Sonnevanck. Tegen een tarief van €1,- per rit kan men instappen en weer uitstappen. De opstapplaatsen en tijden zijn: Weideheem 18.00 uur, Randmeer 18.10 uur, Zevenakkers 18.20 uur, De Aanleg 18.25 uur. Vanuit Sonnevanck zijn de vertrektijden: 19.00 uur, 20.00 uur en 21.00 uur.

Alle activiteiten zijn gratis, met uitzondering van de consumpties. Deze zijn voor eigen rekening.

De activiteiten in juli zijn:

Woensdag 10 juli Drumble Dance
Woensdag 17 juli Filmavond
Woensdag 24 juli Sonnevanckcafé
Woensdag 31 juli Pannenkoeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *