Sparta Nijkerk – S.D.C. Putten 2-0

S.D.C. Putten heeft de Veluwse derby tegen Sparta Nijkerk met 2-0 verloren. Op deze uitslag viel weinig af te dingen. Gedurende de eerste helft wisten de Puttenaren de Nijkerkse doelman Manuel Hoogewoning geen enkele keer in verlegenheid te brengen.
Sparta Nijkerk had wel veel meer balbezit, maar wist ook niet vaak in kansrijke positie te komen. Gilbrano Plet had enkele goede acties die werden besloten met een doelpoging, maar S.D.C. Putten doelman Martin van Barneveld wist de pogingen van Plet onschadelijk te maken.
In de 37e minuut kwamen de Nijkerkers op voorsprong, doordat Oskar van Logtestijn een goed lopende Sparta aanval doeltreffend wist af te ronden.

De rust brak aan met een 1-0 stand.

In de tweede helft beet S.D.C. Putten wel wat meer van zich af. In de 47e minuut waren de Puttenaren dichtbij de gelijkmaker toen Alexander Sijtsma uit een corner net naast kopte.

De wedstrijd ging nu wel wat meer gelijk op, maar S.D.C. Putten slaagde er niet in echt doelrijpe kansen uit te spelen. In de 73e minuut schoot Gilbrano Plet na een prima actie de 2-0 binnen en was de wedstrijd gespeeld.