Sportief Recreatiecentrum De Wiltsangh Nunspeet houdt open huis

Op zaterdag 2 september zijn inwoners en andere belangstellenden tussen 13.30 en 16.00 uur welkom in en rondom Sportief Recreatiecentrum De Wiltsangh.

Wiltsangh

Op 23 maart dit jaar is de accommodatie in gebruik genomen door Sportbedrijf Nunspeet. De parkeerplaatsen en het ontmoetingsplein zijn inmiddels aangelegd en in het najaar wordt de beplanting aangebracht. Nu het nieuwe sportseizoen van start gaat, opent De Wiltsangh haar deuren voor iedereen die een kijkje wil komen nemen. Diverse sportverenigingen organiseren activiteiten en ´s middags is de entree voor het recreatief zwemmen 5 euro per persoon inclusief een ijsje.

Open huis

De energieneutrale, multifunctionele accommodatie met zwembad, sport- en turnhal is die middag door iedereen te bezoeken. Je kunt vrij rondlopen en uiteraard zijn medewerkers van het Sportbedrijf aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Er is koffie, thee en wat lekkers. Nunspeet Beweegt organiseert diverse activiteiten rondom de het gebouw.

Clinics en activiteiten

Sportpark De Wiltsangh is een open sportpark en iedereen is welkom om de wedstrijden op de diverse velden te komen bekijken. De (beker)competitie voor de voetbal gaat van start bij vv Nunspeet en de Mixed Hockey Club houdt een openingstoernooi. Bij F.C.C. De Volharding bestaat de mogelijkheid om te zien wat BMX is en is de nieuwe fietscrossbaan te bekijken.

Bij tennisvereniging NTC De Wiltsangh zijn (vanaf 14.00 uur) jeugdactiviteiten op het tennispark en zijn leden van de club aanwezig die bezoekers ontvangen en rondleiden.

Op de velden van KV Hellas kan men korfballen en badmintonvereniging BC Hellas verzorgt een clinic in de sporthal.

In het zwembad organiseert de Zwem- en Poloclub leuke activiteiten voor de jeugd. Het Sportbedrijf Nunspeet verzorgt een les Aquabootcamp.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *