Stadsidee 2021: Een echt basketbalveld in Harderwijk

Met 1.256 van de ruim 2.000 uitgebrachte stemmen is het idee om een ‘Echt basketbalveld in Harderwijk’ te realiseren gekozen tot het Stadsidee van 2021. Het idee voor Disc Golf kwam op de tweede plaats met 270 stemmen. De initiatiefnemers van het basketbalveld kunnen nu samen met de gemeente aan de slag om hun idee te realiseren. Het toegezegde bedrag van 45.000 euro is voor de aanleg beschikbaar.

Kwalitatief goed basketbalveld
Met de uitvoering van hun idee realiseren de initiatiefnemers een kwalitatief goed basketbalveld, dat aantrekkelijk is voor iedereen. Een plek waar jong en oud een lay-up kan maken, spontaan of georganiseerd. Een veld met een ondergrond veilig voor spieren en gewrichten en baskets die aan de veiligheidstandaarden voldoen. Op een toegankelijke plek waar ook ’s avonds veilig en zonder overlast gesport kan worden.

Stadsidee Harderwijk
Inwoners van de gemeente Harderwijk konden van 10 juni tot en met 2 juli via stadsidee.nl kiezen uit 7 ideeën. Allemaal bedoeld om buurt, wijk of stad mooier of leefbaarder te maken. Het Stadsidee daagt inwoners uit ideeën aan te dragen om de openbare ruimte te verbeteren. Het Stadsidee is een project dat hoort bij ‘Samen kleuren we de stad’. Een initiatief van de gemeente Harderwijk bedoeld om inwoners de mogelijkheid te geven bij te dragen aan de inrichting van hun stad.

Foto: gemeente Harderwijk

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *