Themabijeenkomst voor pleegouders en gezinshuisouders Nijkerk


De gemeente Nijkerk en het Pleegoudernetwerk Nijkerk nodigen pleegouders en gezinshuisouders met hun gezin uit om met elkaar samen te zijn. Nijkerk zegt het belangrijk te vinden om inwoners en hun gezin in het zonnetje te zetten. En waardevol om met elkaar in gesprek te zijn over een inhoudelijk thema. Deelenemers kunnen kennis en ervaring uitwisselen met andere pleegouders en gezinshuisouders. Samen met het Pleegoudernetwerk Nijkerk heeft Nijkerk gekozen voor het onderwerp ‘Opgroeien in twee families’. Marieke Klein Entink is als spreekster uitgenodigd. Marieke heeft samen met Yvonne Aartsen en Gé Haans het boek ‘Opgroeien in twee families’ geschreven. Ze hebben onderzoek gedaan naar loyaliteiten, de verschillende rollen en perspectieven die meespelen bij een plaatsing van een kind in een ander gezin.

Voor (pleeg-) kinderen heeft het Jeugd- en Jongerenwerk een actief programma bedacht. Zoals een DJ-workshop, lasergamen, sport en spel en een chillruimte. De activiteiten zijn voor (pleeg-) kinderen vanaf 4 jaar. Vriendjes en vriendinnetjes van (pleeg-) kinderen zijn ook van harte welkom.

Datum, plaats en aanmelden
De bijeenkomst is op zaterdag 3 juni 2023 van 14.00-17.30 uur en wordt gehouden in Jongerencentrum Chill-Out, Watergoorweg 42a, Nijkerk. De gemeente verzorgt het eten en drinken. Deelname is gratis. Inwoners zijn ook zonder kinderen welkom. Aanmelden kan via l.bomhof@nijke
Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *