Theo Hogers is de ‘Beste Buur 2023’ in Zeewolde

Dinsdag 30 januari is Theo Hogers uitgeroepen tot ‘Beste Buur 2023’ van de gemeente Zeewolde. Theo is door meerdere buurtbewoners genomineerd voor de eretitel. Hij kreeg dinsdagavond tijdens een feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis de prijs uitgereikt van burgemeester Gerrit Jan Gorter.  

In het najaar van 2023 konden alle inwoners iemand uit de buurt nomineren voor de eretitel. Er werden in totaal zestien mensen genomineerd die mee mochten dingen naar de felbegeerde prijs. Dinsdagavond werden de genomineerden verrast in het gemeentehuis met de reden van de nominatie. Alle genomineerden  kregen een cadeaubon.

Winnaar Theo Hogers

De onafhankelijk jury koos Theo als de ‘Beste Buur 2023.’ Theo is van alle markten thuis. Hij bood zich aan als taxichauffeur en startte allerlei buurtinitiatieven zoals de BuurtApp, feestjes, buurtbarbecues, WK/EK en andere voetbalavonden waarbij de wedstrijden op groot scherm te volgen waren. Volgens de buren is Theo ontzettend druk tijdens de zomervakanties om voor vele buren de planten, dieren en huizen te verzorgen. Ook staat Theo klaar om de ouderen uit de buurt te helpen en is sociaal begaan met iedereen. In zijn rol als Orion-en Poolster-burgemeester weet hij wat er leeft en speelt in de buurt.

Theo kreeg naast de eretitel ook een mooie bos bloemen en een dinercheque van The Lux.

De ‘Beste Buur-verkiezing’ werd voor de  tweede keer op rij georganiseerd door Woonpalet, MDF Buurtbemiddeling en de gemeente Zeewolde.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *