Trouwfoto’s oude stadhuis Harderwijk gevraagd

Binnenkort opent het oude Stadhuis aan de Markt na een flinke restauratie de deuren. Er komt een fototentoonstelling van huwelijksvoltrekkingen in het oude stadhuis.

Velen vergeten hun huwelijksdag nooit. Het is de dag van hun leven en zeker als dat gebeurde in het oude stadhuis. De oude raadszaal met het goudleren behang was een gedenkwaardig decor voor al die huwelijksvoltrekkingen. Er zijn vele foto’s gemaakt van bruidsparen, getuigen en familieleden. En misschien is uw huwelijk daar ook voltrokken en zijn er foto’s gemaakt. De gemeente wil van die huwelijksceremonies een fototentoonstelling in de oude Stadhuis organiseren om zo te laten wat voor een belangrijke rol, door de jaren heen, het oude stadhuis in het leven van de Harderwijker heeft gespeeld.

Als u wilt bijdragen aan de tentoonstelling en uw foto terugzien op groot formaat dan kan dat. U hoeft alleen maar een voor u belangrijke foto te sturen van uw huwelijksvoltrekking in het oude Stadhuis. Uw foto kan dan één van de objecten van de tentoonstelling worden.

Naast de tentoonstelling worden de foto’s daarvan ook opgenomen in een kleine fotobundel. Deze worden aan belangstellenden voor een gering bedrag verkocht.

Een reactie op “Trouwfoto’s oude stadhuis Harderwijk gevraagd

Geef een reactie