Uitslagen voetbalwedstrijden in de regio

DVS’33 Ermelo
DVS’33 Ermelo wist in een uitwedstrijd op sportpark Assumburg in Heemskerk de winst binnen te halen. Tegen ODIN’59 stond bij rust 1-0 op het scorebord, en ging de ploeg uit Ermelo met een achterstand aan de pauze. Uiteindelijk won DVS met 1-4.

NSC Nijkerk
NSC Nijkerk was zaterdag de mindere in de partij bij AZSV. Nijkerk pakte door de 4-0 nederlaag geen punten.

Sparta Nijkerk
Sparta Nijkerk behaalde in eigen huis een overwinning op Staphorst. Het enige doelpunt viel in de 3de minuut dankzij Maurice de Ruiter.

SDC Putten
SDC Putten kon thuis tegen Eemdijk geen potten breken. Na veertig minuten bracht Armend Selimi Eemdijk op een 1-0 voorsprong. Daarna werd er niet meer gescoord. De ploeg uit Putten is door de nederlaag de nieuwe hekkensluiter, met één punt uit zes duels.

Rood-Wit’58 Putten
Rood-Wit’58 Putten speelde in de uitwedstrijd tegen VVOP Voorthuizen met rouwbanden. De wedstrijd begon met een minuut stilte, vanwege het overlijden van clubman Jan Doppenberg. Doppenberg was tot 2018 ook actief betrokken bij de ochtendshow van Veluwe FM. Binnen een minuut tikte Bram van Meerveld de 0-1 binnen voor de ploeg uit Putten. Kort daarop scoorden Daan Witte en Daquillio de Gama voor VVOP. Kort voor rust kreeg Carlo Hoogendijk de 2-2 voor Rood-Wit’58 op het scorebord. Daniel Gerritsen haalde met 2-3 de winst binnen voor Rood-Wit’58.