Vandenbrink Onroerend Goed uit Ermelo nieuwe eigenaar vrijesector-huurwoningen Oranjepark

Vandenbrink Onroerend Goed uit Ermelo wordt de nieuwe eigenaar van de vrijesector-huurwoningen in het Oranjepark in Ermelo. Zorggroep Noordwest-Veluwe is blij met de samenwerking met de Ermelose ondernemer en de overige partijen die bij de verdere planvorming in het Oranjepark hun rol behouden. Dat meldt de Harderwijker Courant.

Vandenbrink Onroerend Goed is straks eigenaar van de 6 huurwoningen in de vrije sector en de 19 appartementen in de midden huur. Voor dat laatste project zal ook de samenwerking worden onderzocht met de Zorggroep, om een deel van die huurappartementen toe te wijzen aan mensen met een toenemende zorgvraag. Zij wonen dan zelfstandig maar wel in de nabijheid van woonzorgcentrum Kroondomein. Er is al een dergelijke samenwerking met UWOON voor de 42 sociale huurappartementen die nu in aanbouw zijn. 

Bij de ontwikkeling van het Oranjepark blijven andere bekende partijen hun rol houden. Zo zorgt Van Wijnen Harderwijk – als gedelegeerd ontwikkelaar en bouwer in opdracht van Vandenbrink Onroerend Goed – voor de verdere ontwikkeling van de nieuwbouw. Van Wijnen heeft woonzorgcentrum Kroondomein gerealiseerd in opdracht van de Zorggroep, bouwt nu 42 sociale huurappartementen in opdracht van UWOON en zal ook 8 tot 10 luxe koopappartementen gaan bouwen. 

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *