VeluweFM 20 jaar jong!

Op 27 februari 2018 bestaat VeluweFM op de kop af 20 jaar. Begonnen als Radio Putten, met een handjevol medewerkers en alleen uitzendingen in het weekend, bleek al snel dat er behoefte was aan meer zendtijd. In zeer korte tijd kon en mocht het radiostation 24 uur per dag uitzenden. Al gauw sloot de gemeente Ermelo zich aan bij Radio Putten en de naam werd gewijzigd in VeluweFM.

Het aantal medewerkers groeide gestaag, zo ook de diversiteit in programma`s. Het laatste nieuws van het radiofront is dat Harderwijk FM en VeluweFM begin 2017 een samenwerkingsverband zijn aangegaan zodat de omroep een nog breder draagvlak krijgt. Tegenwoordig zijn er dus zo`n 80 vrijwilligers met veel plezier werkzaam bij de omroep. Het streven van de omroep was en is voor iedereen die graag naar de radio luistert een passend programma te brengen. En dat is gelukt.

Om dit te kunnen blijven continueren , maar ook om het komende jaar goed in de feestelijke activiteiten te zetten, zijn we op zoek naar energieke, creatieve vrijwilligers die hun passie willen inzetten op het gebied van radiopresentatie, radiotechniek, beeldregistratie, nieuwsgaring en -voorziening, sociale media, websiteonderhoud, auditieve als optische editing, sportverslaggeving, interviews, etc. etc. Ook stagiaires en personen met een afstand tot de arbeidsmarkt zijn welkom. Voor meer informatie kan men dagelijks terecht tussen 9:00 en 17:00 uur bij VeluweFM, Brinkstraat 91 te Putten. 0341-360148, studio@veluwefm.nl

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *