Verplaatsen fietsenstalling station Nunspeet

In Nunspeet verplaatst aannemer Van Hattum en Blankevoort deze maand de grote fietsenstalling bij het station, ter hoogte van het perron. Dat heeft te maken met de werkzaamheden aan de Stationsomgeving. De ruimte is nodig voor de aanleg van de onderdoorgang voor voetgangers en fietsers en de bouw van de verlengde perronkap. Daarna wordt de stalling volledig vernieuwd en komt er meer ruimte om de fiets te stallen.

Langs de Elspeterweg en op de voormalige bushalte op de Enkweg/Stationsplein wordt ruimte gemaakt voor tijdelijke fietsenstallingen. De fietskluizen van NS worden verplaatst naar het P+R-terrein. De vernieuwde fietsenstalling wordt gefaseerd teruggeplaatst. Deze week komen er bouwhekken om de huidige fietsenstallingen waarop staat aangegeven dat de stalling verdwijnt, zodat reizigers de tijd hebben hun fiets ergens anders te plaatsen.

Vanaf vrijdag 21 juni kunnen fietsen niet meer in de huidige stalling worden geparkeerd. Fietsen die er op donderdag 27 juni nog staan, worden naar een van de nieuwe stallingen verplaatst.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *