Verschillende wegafsluitingen en omleidingen in gemeente Barneveld

In Barneveld zijn er verschillende afsluitingen. Zo zijn er diverse wegen in het centrum afgesloten op de donderdagen dat heeft te maken met het evenement Oud Veluwse Markten. Het gaat om de afsluiting van de Langstraat, Erkensgang, Jan van Schaffelaarstraat, Haanschotenstraat (gedeelte Pastoor Gowthorpestraat – Langstraat), Raadhuisplein, het Dijkje, Nieuwstraat, Nairacstraat (gedeelte huisnummer 7 – Raadhuisplein), Ds Fraanjestraat (ter hoogte van bakker Koot), Brouwerstraat (gedeelte Krommestraat – Langstraat) en Emmastraat (vanaf nummer 21).

In Voorthuizen is elke dinsdag in augustus de Van den Berglaan afgesloten. Het gaat om het gedeelte vanaf de kruising Koninginnelaan tot aan de Hoofdstraat. Dit vanwege braderieën.

Van 3 tot 6 augustus is de Barnseweg in Barneveld afgesloten. Het gaat om het deel tussen de Van Zuijlen van Nieveltlaan en de Drostendijk. Dit heeft te maken met het evenement Terdege Zomerfair.

In Achterveld geldt op 8 en 11 augustus een afsluiting van de Klettersteeg. Dit geldt op beide dagen van 17.00 tot 21.00 uur. De reden van de afsluiting is het wielrenevenement Tour de Junior.

In Kootwijk geldt van 16 augustus tot 16 september een afsluiting van de Asselseweg. De weg wordt opnieuw geasfalteerd. Er is een omleiding vanaf Kootwijk richting Assel via de Nieuw Millingseweg, A1, Europaweg, Hoog Buurloseweg en Alverschotenseweg. Vanuit Assel richting Kootwijk geldt dezelfde omleiding in tegengestelde richting.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *