VVOG Harderwijk sluit wedstrijd tegen VV Staphorst winnend af

VVOG Harderwijk heeft de wedstrijd tegen VV Staphorst winnend afgesloten. De club deed dat zonder de geblesseerde Job Hoogendoorn. In de derde minuut was er al een prima voorzet van Jeffrey Snijders. Een schot op de paal van Jeremy de Graaf werd in de rebound wel binnengeschoten, waardoor VVOG Harderwijk op een 1-0 voorsprong kwam. In de 37e minuut kwam plotseling een kans voor Staphorst, maar tot een doelpunt leidde dat niet. Na rust kwam Staphorst beter uit de startblokken dan VVOG Harderwijk met in de 48e minuut al een vlammend schot van van Duinen. Dat schot ging maar net naast. Gaandeweg de tweede helft nam VVOG Harderwijk weer het initiatief over. In de 78e minuut kwam VVOG Harderwijk op 2-0. Jeremey de Graaf onderschepte een bal bij het uitverdedigen van Staphorst en legde deze af op Lammert Roossien. In eerste instantie redde keeper Maats nog maar in de rebound kopte Lammert Roossien binnen. Het bleef bij 2-0.