Waardebonnen voor buurtfeesten Nunspeet beschikbaar

Om ontmoeting tussen buurtbewoners te stimuleren, stelt Burgerfonds ‘Vitale Kernen’ ook dit jaar weer waardebonnen beschikbaar voor buurtfeesten. Dat meldt de gemeente Nunspeet.

Inwoners die een buurtbarbecue of -feest willen organiseren, kunnen een waardebon aanvragen. De waardebon is in te zetten voor het huren van bijvoorbeeld een partytent, springkussen en statafels.
Vanuit het Burgerfonds vitale kernen stellen Dorpsvereniging Elspeet, Buurtvereniging Hulshorst, Vereniging Dorpsgemeenschap Vierhouten en de buurtcoördinator van SWN de waardebonnen ter beschikking. Zij willen stimuleren dat álle buurtbewoners aan een buurtfeest in Elspeet, Hulshorst, Nunspeet of Vierhouten kunnen meedoen en elkaar kunnen ontmoeten in de straat, wijk of buurt. De waardebonnen dragen daarmee bij aan de leefbaarheid en sociale samenhang van de Nunspeetse samenleving.

Aanvragen waardebon

Inwoners uit de gemeente Nunspeet kunnen een waardebon aanvragen tot en met 28 april. De bon heeft een waarde van € 150,– en is in te wisselen bij drie verhuurders voor bijvoorbeeld partytenten, springkussens en statafels (exclusief eten en drinken). Alleen particulieren kunnen een waardebon aanvragen. De waardebon is aan te vragen via www.nunspeet.nl/buurtfeest.

Loting

Mochten er meer aanvragen binnenkomen dan het aantal beschikbare waardebonnen, dan worden de bonnen verloot. Aanvragers worden hierover na 28 april geïnformeerd. 

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *