Wegwerkzaamheden Putten levert irritaties op

In Putten zijn deze week veel wegen afgesloten wegens wegwerkzaamheden. Dit zorgt voor grote irritaties bij bewoners. ‘Woensdagochtend stopte er zelfs een ambulance met spoed bij de Voorthuizerstraat om de weg te zoeken’ verteld Marc Mabélis. ‘Hierdoor heeft de ambulance nodige vertraging opgelopen die cruciaal kan zijn.’ Door de vele afsluitingen zoekt het verkeer andere wegen op. Wijkagent Johan Wakker laat het volgende via twitter weten. ‘Ik weet dat verkeersopbrekingen lastig zijn. Je moet vaak omrijden en de snelheid gaat omlaag. Maar denk aub aan uw verkeersgedrag. Andere bewoners laten weten dat mensen als Max Verstappen door de straat komen rijden. Bewoners vinden dat de gemeente gewoon iets beter had moeten plannen en niet alle wegen in één keer af te sluiten. Tevens vinden bewoners dat de omleidingen beter aangegeven hadden moeten worden.

Momenteel zijn de volgende wegen afgesloten:

– Harderwijkerstraat tot en met vandaag
– Stationsstraat tussen rotonde Stationsstraat, Industrieweg, Jan Nijenhuisstraat en het station tot en met 1 juni
– Voorthuizerstraat tot en met 6 juni

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

4 gedachte over “Wegwerkzaamheden Putten levert irritaties op”
  1. Wat heeft de gemeente er een bende van gemaakt: Stationsstraat en Steenenkamerseweg dicht. Harderwijkerstraat + rotondes dicht en Voorthuizerstraat dicht. Postweg werkzaamheden. Putten centrum is erg druk ook door vrachtauto’s laden/lossen.
    Stel je staat met de auto aan de Bosrand en wil even verkoeling zoeken, wat moet je dan? spring even in de fontein nu het nog kan, voordat je echt oververhit ben geworden.

  2. Als er hierom geklaagd wordt gaat het goed in Putten. Mensen moeten nu eenmaal klagen. En dit geeft aan dat er geen serieuze zaken zijn om over te klagen.

  3. Ik ben benieuwt hoe de verantwoordelijk ambtenaar gaat reageren als er er werkelijk een zwaar ongeluk gebeurt op de Kerkstraat.
    Hoe haal je het in je hoofd om d hoofdstroom naar Voorthuizen door een 30 km zone te jagen?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *