Werkbelevingsdag bij gemeente Barneveld

Op 9 maart opent gemeente Barneveld haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in werken bij de overheid. Kom vrijblijvend langs en ontdek de veelzijdigheid aan functies binnen de gemeentelijke organisatie. Van duurzaamheid en wijkbeheer tot veiligheid, financiën en zorg voor inwoners.

Gemeente Barneveld: een veelzijdige organisatie

Op zaterdag 9 maart tussen 10.00 en 15.00 uur ontvangen belangstellenden een routekaart en een overzicht van de activiteiten. Zo kan men zelf bepalen over welke vakgebieden men meer wil weten.

Aanmelden

Iedereen die zaterdag 9 maart een indruk wil krijgen hoe het is om bij de gemeente te werken is welkom. Meer informatie en aanmelden via de website van de werkbelevingsweek.

Aanmelden werkbelevingsdag Barneveld

De Werkbelevingsweek

De Werkbelevingsdag in Barneveld is een van de activiteiten uit de Werkbelevingsweek. Tijdens deze week openen meer dan 20 overheden in Gelderland hun deuren tussen 4  en 9 maart. Kom vrijblijvend langs bij de provincie, de gemeente of het Kadaster. De Werkbelevingsweek is een initiatief van Werken in Gelderland. Dit is een samenwerkingsverband van 100 Gelderse overheden. Op www.werkeningelderland.nl vind men vacatures, stages en inhuuropdrachten van verschillende Gelderse overheden, en inspirerende verhalen van medewerkers.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *