Werkzaamheden Ericalaan Ermelo

In de periode van 30 juni t/m 14 juli vinden er verschillende wegwerkzaamheden plaats op de Ericalaan. Op 13 en 14 juli is de Ericalaan afgesloten voor alle verkeer.

  • Op 30 juni en van 4 t/m 7 juli worden de putkoppen van de riolering op gelijke hoogte gebracht met het wegdek. Ze komen hierdoor vlak in het wegdek te liggen. De werkzaamheden kunnen uitlopen tot 11 juli. Het verkeer kan normaal gebruik maken van de Ericalaan, er zijn verkeersafzetting(en) en eventueel verkeersregelaars.
  • Op 13 en 14 juli wordt een dunne asfalt emulsielaag aangebracht op het huidige wegdek. De toplaag die eind vorig jaar is aangebracht, is op meerdere wegdelen verdwenen. Dit is niet gebruikelijk en wordt door de aannemer hersteld.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden op 13 en 14 juli is de Ericalaan afgesloten voor alle verkeer. Er wordt een omleidingsroute ingesteld. Ook worden er vooraankondigingsborden geplaatst. De omwonenden worden hierover geïnformeerd door de aannemer.

Kort na het aanbrengen van de asfalt emulsielaag wordt de markering op de Ericalaan opgefrist en hersteld. Tijdens deze werkzaamheden heeft het verkeer gewoon doorgang.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *