Werkzaamheden N303 tussen Ermelo en Harderwijk

In opdracht van Provincie Gelderland start aannemerscombinatie Hoornstra Infrabouw/Boskalis met werkzaamheden aan de N303 tussen Ermelo en Harderwijk. De werkzaamheden beginnen dinsdag 23 augustus in Ermelo bij de rotonde Fazantlaan/Prins Hendriklaan. Het werk wordt in fases uitgevoerd tot half juni 2023. 

Bereikbaarheid

Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren wordt het verkeer van 22 augustus 2022 tot begin november 2022 omgeleid via de N796 – N302 – Ceintuurbaan. Deze route wordt aangegeven met gele borden langs de weg.

(Brom)fietsers

(Brom)fietsers kunnen het fietspad aan minimaal één kant blijven gebruiken. In sommige fasen wordt het fietspad in beide richtingen gebruikt. 

Busroutes

De bus rijdt tijdens de werkzaamheden een andere route. De aangepaste busroutes vindt u op www.rrreis.nl.

Hulpdiensten

De hulpdiensten zijn op de hoogte van de werkzaamheden. Bij spoed kunnen politie, ambulance of brandweer altijd door het werkvak en/of fietspad.

Volg het project met de BouwApp

Het project is te volgen in de BouwApp. Deze app is te downloaden via de App-Store (Apple) of Google Play (overige smartphones). Na het downloaden klikt u op het project ’N303 Ermelo – Harderwijk’ . Als u links bovenaan de pagina klikt op de knop ’Volgen’, wordt u automatisch op de hoogte gehouden van de planning en werkzaamheden. Het project is ook te volgen via www.debouw.app.

Fasering werkzaamheden

Werkzaamheden 2022

De werkzaamheden aan de N303 starten in de gemeente Ermelo en eindigen dit jaar op de rotonde Burgemeester van Boeijenplein in Harderwijk. Het project bestaat in 2022 uit zes fasen:

FasePeriodeLocatie
1dinsdag 23 augustus 2022 t/m vrijdag 2 septemberWerkvak Rotonde Jacob Katslaan tot rotonde Fazantlaan / Prins Hendriklaan
2vrijdag 2 september 20:00 uur t/m zaterdag 3 september 23:00 uurWeekendafsluiting rotonde Fazantlaan / Prins Hendriklaan
3maandag 5 september t/m vrijdag 30 septemberWerkvak rotonde Prins Hendriklaan / Fazantlaan – Eendenparkweg / Lokhorstweg
4vrijdag 30 september 20:00 uur t/m zaterdag 1 oktober 23:00 uurWeekendafsluiting rotonde Eendenparkweg / Lokhorstweg
5maandag 3 oktober t/m vrijdag 28 oktoberWerkvak rotonde Eendenparkweg / Lokhorstweg tot inrit Parelhoenhof
6maandag 31 oktober t/m vrijdag 4 novemberRotonde Burgemeester van Boeijenplein

Werkzaamheden 2023

In 2023 worden er werkzaamheden uitgevoerd tussen het Slingerbos en de rotonde Burgemeester van Boeijenplein. Tijdens deze werkzaamheden zijn verschillende delen van het Slingerbos en de toe- en afritten van de A28 afgesloten.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *