Werkzaamheden Spoorstraat Nijkerk in volgende fase

Aannemer Dusseldorp Infra, Sloop en Milieutechniek BV gaat in opdracht van de gemeente Nijkerk aan de slag met de fysieke herinrichting van de Spoorstraat.

Nieuw riool en inrichting
De kabels en leidingen voor het gas, water en elektra zijn toekomstbestendig. De nutsbedrijven hebben haar werkzaamheden bijna afgerond. Hierna start de aannemer met de vervanging van het bestaande riool en de aanleg van een nieuw hemelwaterriool. Verder krijgt de straat een nieuwe inrichting die qua uitstraling aansluit op de rest van het centrum van Nijkerk. Tijdens de werkzaamheden zijn omleidingsroutes ingesteld. De woningen, winkels en kantoren blijven altijd bereikbaar dankzij een loopstrook voor voetgangers en fietsers (lopend met de fietsen aan de hand).

Veiligheid
Tijdens de werkzaamheden wordt rekening gehouden met de geldende richtlijnen vanuit het RIVM. Er zijn door de aannemer de nodige voorzorgsmaatregelen genomen, zoals looproutes en duidelijke aanwijzingen. De aannemer kan dit niet alleen. Daarom aan iedereen het verzoek hier ook alert op te zijn. Om de werkzaamheden veilig, met zo weinig mogelijk overlast uit te kunnen voeren, is de uitvoering in verschillende fasen ingedeeld. Het is wel noodzakelijk om per fase de ruimte, waarin de aannemer aan het werk is, voor al het doorgaande verkeer af te sluiten.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *