Werkzaamheden Westflank Ermelo: Oude Nijkerkerweg op slot

Vanwege de werkzaamheden op de Westflank is vanaf maandag 15 januari de Oude Nijkerkerweg, tussen de Lange Haeg en de Telgterweg, dicht. Dat duurt tot en met vrijdag 9 maart. Het fietspad blijft wel open. Ook zijn er werkzaamheden aan het kruispunt Oude Nijkerkerweg – Telgterweg. Er blijft één rijstrook open voor het verkeer van van en naar centrum/Telgt. Er worden verkeerslichten geplaatst die het verkeer om en om laten rijden.

Omleiding
Voor al het verkeer is er een omleidingsroute via de Horsterweg, N303 (Putterweg), Hamburgerweg en Oude Telgterweg. Er worden deze week al borden geplaatst die de route aangeven.

Bus 103 Syntus
De haltes Lange Haeg en Veldwijkerweg zijn tijdens de afsluiting niet in gebruik. Er kan gebruik worden gemaakt van de tijdelijke haltes bij het station en op de Dokter van Dalelaan.

Archeologisch onderzoek
Tijdens het archeologisch onderzoek vorige maand zijn er interessante vondsten gedaan. Ook onder de rijbaan vindt daarom eerst archeologisch onderzoek plaats. Daarna start aannemer Roelofs met de werkzaamheden aan de rijbaan.

Meer informatie en de plannings- en bereikbaarheidskaart staat op www.ermelo.nl/westflank.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *