Wilbert Thomassen vertrekt naar eerste klasser SDV Barneveld

Wilbert Thomassen vertrekt van SDC Putten naar eerste klasser SDV Barneveld. De 24-jarige Scherpenzeler kwam vorig seizoen over van s.v. Valleivogels. Als invaller maakte hij indruk in Putten, waardoor hij al snel een basisplaats veroverde. Hij speelde een sterke eerste seizoenshelft, waarin hij zes keer doeltreffend was. Tijdens het trainingskamp in Portugal liep hij een enkelblessure op, waardoor hij de tweede helft van het seizoen wat minder opvallend aanwezig was. In zijn eerste seizoen in de hoofdklasse scoorde hij 8 keer.

Dit seizoen kende hij een wat moeizamere start dan vorig jaar en bleef hij, tot nu toe, steken op 2 doelpunten. Afgelopen zaterdag tegen a.s.v. De Dijk leek het of de Thomassen van begin vorig seizoen weer terug was.
Hij liet een aantal uitstekende acties zien, het enige wat nog ontbrak was het beetje geluk om zo’n actie te bekronen met een doelpunt.
Thomassen denkt bij SDV Barneveld in een wat meer aanvallend ingesteld team terecht te komen en verwacht dat zijn spel dan beter uit de verf komt. Ook kijkt hij er naar uit om weer samen met goalgetter Rob Knul te gaan spelen.
Hij benadrukt echter, dat hij eerst het restant van dit seizoen zijn uiterste best wil doen om zijn periode bij SDC Putten op een goede manier af te sluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *