Inloopbijeenkomst Skatepark Corlaer Nijkerk

Spelen en bewegen, dát mag wel wat spannender, vinden veel jongeren in de gemeente Nijkerk. Dit brengt de gemeente onder andere in praktijk door de skatebaan in Corlaer te vervangen. Iedereen die hierover wil meepraten, kan terecht bij de inloopbijeenkomst op woensdag 6 juli.

In 2021 vroegen initiatiefnemers in de gemeente Nijkerk aandacht voor actieve en uitdagende sporten in de openbare buitenruimte. Zij stelden onder andere voor om een nieuwe, kwalitatief goede faciliteit voor skaters, BMX’ers en stuntsteppers aan te leggen. Het vervangen van het skatepark Corlaer is één van de projecten die gemeente uitvoert.

Asfaltondergrond voldoet niet meer aan de huidige eisen

Het skatepark in Corlaer is aan vervanging toe. De asfaltondergrond voldoet niet meer aan de huidige eisen en zijn de skate-elementen aan het eind van hun levensduur. Verder heeft de interesse van de doelgroep zich verbreed. Zo zijn er behalve skateboarders en BMX-ers tegenwoordig ook veel steppers te vinden.

Bijeenkomst bij scouting Nijkerk

Medewerkers van SkateOn en de gemeente Nijkerk beantwoorden vragen op woensdag 6 juli aanstaande. De inloopbijeenkomst vindt plaats tussen 16:00 uur tot 18:00 uur bij Scouting Nijkerk aan de Bunschoterweg 29b. De bijeenkomst is voor jongeren én volwassenen en aanmelden is niet nodig.

Facebook
Twitter
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *